top of page

PRESS RELEASE MALAYSIA - GLOBAL RED CARPET

Virtual Heart Of Hollywood: Pameran Fesyen Sekali-Dalam-Seumur Hidup

Heart Of Hollywood Motion Pictures mempersembahkan acara Red Carpet Maya yang pertama. Ini adalah acara dalam talian berfokus fesyen utama yang menyatukan bakat dari seluruh dunia. Heart of Hollywood berusaha untuk membuat acara dengan next level dan mengumpulkan sekumpulan profesional untuk menyusun dan merancang acara dengan teliti, untuk benar-benar menghidupkan fesyen di layar.


Acara ini akan disiarkan dari studio layar hijau di Los Angeles, California, dengan bantuan anggota kakitangan teknikal, termasuk pengarah teknikal, penerbit, dan cinematografer. Pembantu maya pelbagai bahasa juga disewa untuk melayani tetamu acara dengan lebih baik sekiranya mereka mempunyai pertanyaan atau komen pada Permaidani Merah Maya pada hari ini. Krew filem tambahan sedang membuat rakaman di belakang tabir untuk menunjukkan bagaimana acara itu dibuat.


Tim Heart Of Hollywood tanpa lelah berlatih dan menguji masalah teknikal untuk memberikan yang terbaik untuk penonton kami. Salah satu cabarannya ialah mempertimbangkan zon waktu yang berbeza. Sebilangan besar rakan dan peserta acara itu berasal dari Jerman, Belanda, Malaysia, Perancis, Indonesia, Itali.

Waktu penyiaran akan di tayangkan tengah malam di Malaysia, jika di LA adalah pertengahan pagi. Kita perlu ingat zon waktu di banyak negara ketika kita bekerja dan berlatih, ”jelas Giovanna Salas, CEO Heart of Hollywood Motion Pictures.

Dengan memilih untuk berinovasi dan memulakan bahagian acara maya, syarikat terus menawarkan tak ternilai harganya, platform terbuka untuk para seniman untuk mempamerkan karya mereka.


Beberapa agensi pereka fesyen dan pereka fesyen antarabangsa yang turut serta termasuk Ollie Dhirendra Agency dengan Pereka Fesyen Jesús Cedeño, Untaian Asa, Alan Tjahjadi, Anita Panggabean, Devi Mustika Tanujaya, Stella M. Sudjasmin, dan Yosep Sinudarsono, Agensi Azeez Salleh dengan Pereka Fesyen Ridzuan Bohari dan Calvin Thoo, 12 Months of Beauty, Agency Margit Tietz dengan Pereka Fesyen, Paulina Tsvetanova dan Elena Hoffmann dari Jerman, Mihaela Panaitescu, All Together Fashion dari Sandhya Manniesing, Duc Design, Manish Vaid dan BAROQCO Couture Jewelry.


"Kami mengundang penonton di seluruh dunia untuk menikmati ini sekali dalam seumur hidup dan bergabung dengan kami untuk acara Permaidani Merah Maya. Begitu banyak emosi berperanan, seperti kegigihan dan harapan para pereka dalam menghadapi cabaran. Mereka tidak hanya memamerkan koleksi mereka. Mereka juga menceritakan kisah ketahanan semasa apa yang berlaku, kerana masalah COVID-19, salah satu masa paling sukar dalam sejarah baru-baru ini. Dengan menghadiri acara ini, anda akan menyokong kru yang mengerjakan produksi setiap pertunjukan fesyen yang dipaparkan, ”kata Giovanna Salas.


Selain 19 filem fesyen dengan penggubah Filem Guy Renardeau, acara Karpet Merah Maya akan menampilkan penyanyi Itali DIESIS, penyair Perancis Isabelle Verna Puget dan penulis Sandy Rodriguez, yang akan membincangkan buku barunya, Select To Prevail.

"Pertunjukan ini akan mempunyai sesuatu untuk semua orang," kata Giovanna Salas, penerbit rancangan itu.

Bersedia untuk perayaan fesyen dan hiburan global ini!

Di Sebalik Tabir: www.youtube.com/playlist?list=PLQOsmrDFy4ej1TyYQTCpHNMb1Gyeh-G5H

Jadilah penaja kami: www.heartofhollywoodmagazine.com/contact-us

Dapatkan tiket: www.heartofhollywoodmagazine.com/events

Ikuti kami di media sosial Facebook: https://www.facebook.com/heartofhollywoodmagazine/

Instagram: www.instagram.com/heartofhollywoodmagazine/

Langgan Saluran Youtube kami: https://www.youtube.com/watch?v=X63Zpsh24Kg&list=PLQOsmrDFy4ej1TyYQTCpHNMb1Gyeh-G5H

Lawati laman web kami: www.hohmp.com dan www.heartofhollywoodmagazine.com

Terima kasih kepada penaja kami yang menyokong Virtual Heart Of Hollywood Red Carpet pertama kali

L'Oréal Prossional Paris, BAROQCO, SWAROVSKI PRO, Addict, Macy's, Heart Of Hollywood, Seductive Glamour, Marcel Schwab Photography, Model Eksklusif CIM, Raven Wilson, LA Kidz Fashion Week, Ranger Media Productions, Miss Super Model Netherlands, Miss Grand Netherlands, Miss Supranational Netherlands, Choose To Prevail, , SCS Studiofilmz, Friendly Time, Moda Belleto, Diversity Model Agency, AX Event, Johnny Ten Have Photography And Communications, Gemalindo Kreasi, Cristina Tenille, Salton Sea Film Festival, EYETRIX.dll.


Malaysia Tourism Official Page: www.tourism.gov.my/

MASJID UBUDIAH - KUALA KANGSAR - PERAK


Discover Malaysia


82 views0 comments
bottom of page