top of page

PRESS RELEASE MALAYSIA - GLOBAL RED CARPET

Virtual Heart Of Hollywood: Pameran Fesyen Sekali-Dalam-Seumur Hidup

Heart Of Hollywood Motion Pictures mempersembahkan acara Red Carpet Maya yang pertama. Ini adalah acara dalam talian berfokus fesyen utama yang menyatukan bakat dari seluruh dunia. Heart of Hollywood berusaha untuk membuat acara dengan next level dan mengumpulkan sekumpulan profesional untuk menyusun dan merancang acara dengan teliti, untuk benar-benar menghidupkan fesyen di layar.


Acara ini akan disiarkan dari studio layar hijau di Los Angeles, California, dengan bantuan anggota kakitangan teknikal, termasuk pengarah teknikal, penerbit, dan cinematografer. Pembantu maya pelbagai bahasa juga disewa untuk melayani tetamu acara dengan lebih baik sekiranya mereka mempunyai pertanyaan atau komen pada Permaidani Merah Maya pada hari ini. Krew filem tambahan sedang membuat rakaman di belakang tabir untuk menunjukkan bagaimana acara itu dibuat.


Tim Heart Of Hollywood tanpa lelah berlatih dan menguji masalah teknikal untuk memberikan yang terbaik untuk penonton kami. Salah satu cabarannya ialah mempertimbangkan zon waktu yang berbeza. Sebilangan besar rakan dan peserta acara itu berasal dari Jerman, Belanda, Malaysia, Perancis, Indonesia, Itali.

Waktu penyiaran akan di tayangkan tengah malam di Malaysia, jika di LA adalah pertengahan pagi. Kita perlu ingat zon waktu di banyak negara ketika kita bekerja dan berlatih, ”jelas Giovanna Salas, CEO Heart of Hollywood Motion Pictures.

Dengan memilih untuk berinovasi dan memulakan bahagian acara maya, syarikat terus menawarkan tak ternilai harganya, platform terbuka untuk para seniman untuk mempamerkan karya mereka.


Beberapa agensi pereka fesyen dan pereka fesyen antarabangsa yang turut serta termasuk Ollie Dhirendra Agency dengan Pereka Fesyen Jesús Cedeño, Untaian Asa, Alan Tjahjadi, Anita Panggabean, Devi Mustika Tanujaya, Stella M. Sudjasmin, dan Yosep Sinudarsono, Agensi Azeez Salleh dengan Pereka Fesyen Ridzuan Bohari dan Calvin Thoo, 12 Months of Beauty, Agency Margit Tietz dengan Pereka Fesyen, Paulina Tsvetanova dan Elena Hoffmann dari Jerman, Mihaela Panaitescu, All Together Fashion dari Sandhya Manniesing, Duc Design, Manish Vaid dan BAROQCO Couture Jewelry.