top of page

Persbericht Virtual Red Carpet - Global Event

Een once-in-a-lifetime mode-evenement

Heart Of Hollywood Motion Pictures presenteert zijn allereerste Virtual Red Carpet-evenement. Dit is een online mega-evenement gericht op mode dat talent van over de hele wereld samenbrengt.

Het bedrijf ging naar het volgende niveau en stelde een professioneel team samen om een ​​structuur te ontwikkelen en het evenement zorgvuldig te plannen, om mode echt tot leven te brengen op het scherm. Het evenement wordt uitgezonden vanuit een green-screen studio in Los Angeles, Californië, met de hulp van technische stafleden, waaronder technisch regisseurs, producenten en cinematografen. Er werden ook meertalige virtuele assistenten ingehuurd om de gasten die het evenement bijwoonden beter van dienst te zijn als ze op de dag van de virtuele rode loper vragen of opmerkingen hebben. Een extra filmploeg legt momenteel beelden van achter de schermen vast om te laten zien hoe het evenement wordt gemaakt. Het Heart Of Hollywood-team heeft onvermoeibaar technische zaken gerepeteerd en getest om alleen het beste aan ons publiek te brengen. Een van de uitdagingen was het rekening houden met verschillende tijdzones. Veel evenementpartners en deelnemers komen uit Duitsland, Nederland, Maleisië, Frankrijk, Indonesië en Italië.


"Het kan middernacht zijn in Indonesië als het in LA halverwege de ochtend is. We moeten de tijdzones van veel landen in gedachten houden terwijl we werken en repeteren, ”aldus Giovanna Salas, CEO van Heart of Hollywood Motion Pictures. Door ervoor te kiezen om te innoveren en een virtuele evenementenafdeling te starten, blijft dit bedrijf iets onbetaalbaars bieden: een open platform voor kunstenaars om hun werk te laten zien. Enkele van de internationale modeontwerpers die zullen deelnemen zijn Jesús Cedeño, Untaian Asa, Yosep Sinudarsono, Mihaela Panaitescu, All Together Fashion, Catou, Duc Design, Manish Vaid, Ridzuan Bohari en Calvin Thoo, Elena Hoffmann, Paulina Svetanova, Margit Tietz Agency en BaroQco Couture.

“We nodigen publiek over de hele wereld uit om te genieten van deze once-in-a-lifetime ervaring en met ons mee te doen aan het Virtual Red Carpet-evenement. Er spelen zoveel emoties in het spel, zoals het doorzettingsvermogen en de hoop van de ontwerpers bij uitdagingen. Ze presenteren niet alleen hun collecties.

Ze vertellen ook een verhaal o